ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Elektrische boxspring kopen | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 21:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Elektrische boxspring kopen

Comfortabel slapen op een elektrische boxspring

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Elektrische boxspring met goede ondersteuning

Wilt u een elektrische boxspring kopen? Bij van Manen Slaapkamers vindt u een zeer uitgebreid assortiment met eenpersoons boxsprings die elektrisch verstelbaar zijn. Een ideale keuze als de ruimte in uw slaapkamer beperkt is. U heeft bij ons ook een grote keuze uit tweepersoons boxsprings die elektrisch verstelbaar zijn. Waarom zou u een elektrische boxspring kopen en wat zijn nou de voordelen van een elektrisch verstelbare boxspring? Is het niet een overbodige luxe? Deze vragen begrijpen wij heel goed. Het voordeel van een verstelbaar bed is dat u eenvoudig de stand kunt veranderen in verschillende hoogtes. Wilt u in bed tv kijken, de laatste mailtjes van uw werk wegwerken, nog even lezen in uw favoriete tijdschrift of krijgt u geen genoeg van dat ene spannende boek? Met een elektrisch verstelbare boxspring bepaalt u eenvoudig en snel de stand van uw bed. Wilt uw partner vast slapen terwijl u het laatste hoofdstuk uitleest? Dat is ook een optie. U kunt beide delen apart van elkaar verstellen.

Ontspannen in uw tweepersoons boxspring die elektrisch verstelbaar is

Bij de zoektocht naar een elektrische boxspringset heeft u de keuze uit verschillende afmetingen. De meest gangbare maten zijn de elektrische boxspring van 90×200 cm en de elektrische boxspring van 160×200 cm. Maar u kunt ook kiezen voor een elektrische boxspring van 140×200 cm. Deze zit er precies tussen in en is ideaal wanneer u een beperkte ruimte heeft in uw slaapkamer, maar toch een model zoekt dat net even groter is dan de standaard eenpersoons boxspring. Een elektrische boxspring van 140×200 cm wordt niet voor niets een “twijfelaarbed” genoemd. Aan de royale kant voor 1 persoon en net iets te krap (of erg knus) voor 2 personen. Welk formaat past het beste bij uw wensen en de ruimte in uw slaapkamer?

Alleen de beste boxsprings van topmerken

Bedient u de boxspring liever manueel? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Wilt u graag een elektrische boxspring kopen en bent u nog op zoek naar een complete boxspring die voldoet aan uw wensen? Onze adviseur in de showroom vertelt u graag meer over de zeer goede boxsprings van Mérens, Serta of Velda en Steel & Stockings. Stuk voor stuk boxsprings met hoge kwaliteit waar u jaren van kunt genieten. Bent u een moeilijke slaper en heeft u behoefte aan persoonlijk en eerlijk advies? Ontdek ons vernieuwde concept, waarbij uw nachtrust voorop staat. Een goede nachtrust bepaalt namelijk voor een groot deel hoe u de dag doorkomt. Na een slechte nacht heeft u weinig energie en kunt u zich moeilijker concentreren. Vol energie een nieuwe dag beginnen? Dat begint met een elektrische boxspring kopen bij Van Manen Slaapkamers. U bent van harte welkom.  

Serta Limited Brut

Serta Magnum Grande

Onze merken Boxsprings