ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nieuw bed kopen? | Van Manen Slaapkamers
Openingstijden:
We zijn momenteel gesloten.Vandaag 09:00 – 17:00
0342 405 353 - Bereikbaar

Ontdek ons uitgebreide assortiment bedden

Nieuwsgierig? Kom naar Barneveld!

Wakker worden in een stijlvolle slaapkamer

Uitgerust wakker worden en de dag positief beginnen, dat kan alleen na een goede nachtrust! Ligt u lang te woelen voor u in slaap valt? Wordt u misschien wakker met een zere rug? Dan is het tijd om een nieuw bed te kopen! Wilt u kwaliteit met een goede service? Dan bent u bij Van Manen Slaapkamers aan het juiste adres. Wij helpen u graag om uw slaapkamer tot in de puntjes af te werken. Hoe wij dat doen? Bezoek onze sfeervolle showroom en wij laten u zien wat allemaal mogelijk is.

Persoonlijk advies voor een goede nacht

Van Manen Slaapkamers is een beddenwinkel met een uitgebreid assortiment, zodat u het bed kan kiezen dat het beste bij u past. Iedereen is anders. We verschillen in lichaamsbouw en favoriete slaaphouding. Slaapt u het lekkerste op uw rug? Of bent u meer een buikslaper of zijligger? Vertel ons uw slaapvoorkeuren en wij vertellen u waar u op moet letten bij een nieuw bed kopen. Wij geven u bedden advies waar u wat aan heeft. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op een goede nachtrust en dat begint bij Van Manen Slaapkamers.

Uitgebreide beddenspeciaalzaak in Barneveld

In onze 600 m2 showroom vindt u verschillende slaapsystemen opgesteld, waaronder boxsprings en ledikanten. Met merken als Merens, Velda, Serta en Steel & Stockings garanderen wij u dat u bij ons het bed van uw dromen vindt. Mooie, eerlijke merken die kwaliteitsproducten leveren. Wilt u beter slapen op een natuurlijk matras van Mérens? Kiest u voor een hedendaags, elegant en modern design bed van Velda? Liever een Serta bed die ook gebruikt worden in de meest toonaangevende hotels ter wereld? Of gaat u het stoere design van Steel & Stockings? Bij ons vindt u bedden, matrassen, boxsprings en slaapsystemen die u perfect kan afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment in onze beddenwinkel in Barneveld.

Nieuw bed kopen? Bezoek Van Manen!

Wilt u een nieuw bed kopen? Begin en eindig uw zoektocht bij Van Manen Slaapkamers. Ontdek onze prachtige merken en laat u verrassen door de mogelijkheden. Onze adviseur voorziet u graag van bedden advies zodat u binnenkort (weer) heerlijk kunt slapen in uw nieuwe bed.

Onze merken